ВУЧИЋ О ЛАЖИМА ЂИЛАСОВОГ ПОРТАЛА: Хтели су да ме уцењују и преко Данила, али ја не плаћам рекет, све ћу да вас похапсим!

Novosti online

14. 05. 2021. у 22:58

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић се гостујући на ТВ Прва осврнуо и на оптужбе на рачун његово сина Данила.

ВУЧИЋ О ЛАЖИМА ЂИЛАСОВОГ ПОРТАЛА: Хтели су да ме уцењују и преко Данила, али ја не плаћам рекет, све ћу да вас похапсим!

Александар и Данило Вучић фото: Инстаграм

- Имате педофила са Правног који је одустао од полиграфа када су га питали за млађе дечаке. Реч је о групи људи који случају те убице. Мој син није видео никога од тих лица. Реч је о ноторној лажи. Реч је о порталу Директно, личном порталу Драгана Ђиласа. Он је пустио лажи и једног дечака са Карабурме који лупета по његовом налогу. Ово сам одговорио као председник. Као отац разумео сам да је то порука мени и да ће наставити да лажу. Ја сам више пута тражио да изађу и кажу народу ко им је јавио са ким је Данило гледао утакмицу. То су им јавили најгоре убице и криминалци. Зашто је Данило мета? Прво је био Андреј, па су се сад ућутали јер више немају ни шта да кажу. Лагали су да би ме емоционално осакатили да не бих могао да се бавим политиком и јавним послом.

Председник је изјавио да су “Чак су терали и двојицу дилера из Ваљева да се приближе Данилу, да га натерају да пије, да му доведу неке девојке, да би ме уцењивали“.

- Мој одговор је био увек само један. Нећу да се додворавам никоме, нећу да плаћам рекет. Јесте ли чули мог Данила да плаче и кука, да пита зашто ми ово радите? Или мог брата? Када се све то види, ја нисам желео да плаћам рекет белосветским убицама. Ја знам како ћу да скончам, као сви у Србији који су нешто урадили, и немам никакав страх. Ја сам најслабији од Вучића. Мени некада можете да видите сузу у оку, осталима из моје фамилије не. Ја вам кажем, ви који правите ћевапе од људи, све ћу бандо једна криминална да вас похапсим. Србија ће да буде слободна земља и Србија ће да иде напред!

- Три дана пре тога су пустили неку лажну слику Данила и наставили су са лажима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (7)