ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ: Овако су криминалци од људског меса по налогу Радоја Звицера правили ћевапе - Вучић све открио (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

14. 05. 2021. у 22:44

У ВЕЧЕРАШЊОЈ емисији на ТВ Прва приказани су ексклузивни снимци из "куће страве" Вељка Беливука и Марка Миљковића у Ритопеку.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ: Овако су криминалци од људског меса по налогу Радоја Звицера правили ћевапе - Вучић све открио (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Пре него што су показани снимци председник је причао о оптужници против клана Беливук - Миљковић.

- Завршена је та прича, тужилац је презадовољан доказима - рекао је Вучић о оптужници против клана Вељка Беливука.

-Тамо су мучили, клали и млели људе, углавном навијаче Партизана. Био је ту и један навијач Звезде, као што је био и на једном другом месту. То нема везе с навијањем, већ са дрогом, политиком. 

- Имали су и друге штек станове, чак и у једној амбасади. Један од тих кољача је слао ћевапе од људи Звицеру.

- Један од тих кољача који је слао ћевапе од људског меса, они су имали своје штек станове уз поједине амбасаде, тако да ћемо имати шта да радимо у наредном периоду - рекао је Вучић.

Председник је изнео језиве детаље о зверским мучењима људи и прављења "ћевапа" по налогу Радоја Звицера.

- Када су први пут ушли у кућу видели су прави потпорни зид. Њихова стратегија одбране у овом тренутку је у томе да кажу "нашли сте ДНК, али ми нисмо то урадили". Тужилац неће да открива све. Одавде су Звицеру слали ћевапе, када се он изнервира и каже да од некога жели да види ћевапе, одавде су му слали. То је индустријска машина, ту су стављали исечене делове. Раније су делове носили у нову кућу, чију смо локацију открили, па су бацали рибама да поједу, па су кречили те просторије. Ово говорим Звицеру који је на слободи, говорим му да га позовем да ме убије, јер му неће бити слободе док сам жив. Зато што волим своју земљу, зато што не могу да трпим да неко од некога прави ћевапе. Ти гадови неће управљати Србијом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)