ОШТАР ОДГОВОР ЛИДЕРУ ЛДП: Чеда тврди да су му ћерку дрогирали руски агенти, а сада се огласио амбасадор Харченко

Novosti online

14. 05. 2021. у 14:52

ДУГО нисмо читали такве злонамерне измишљотине. Њихова потпуна апсурдност је очигледна свима, који здраво расуђују, и не заслужује никаквих коментара, каже кратко амбасадор Русије Александар Боцан-Харченко, поводом тврдњи лидера ЛДП-а да су непознати људи, наводно с руским дипломатским пасошима, сипали дрогу у пиће његове ћерке.

ОШТАР ОДГОВОР ЛИДЕРУ ЛДП: Чеда тврди да су му ћерку дрогирали руски агенти, а сада се огласио амбасадор Харченко

Фото: Танјуг/Раде Прелић

Јовановић је у изјави за „Блиц“ навео да је отказао своју пратњу зато што је његовој деци укинуто обезбеђење, а објашњавајући зашто је то неопходно испричао шта се наводно догодило његовој ћерки 2019. године.

Како каже, у лето те године у тржном центру „Ушће“ непознати људи сипали су јој неки прах у сок и терали је да га попије а кад је дошла полиција тројица мушкараца извадила су руске дипломатске пасоше. Према тврдњи Јовановића, затим је по њих дошао неко из руске амбасаде и извео их, а касније је утврђено да је у праху била дрога МДМА.

Јовановићу је обезбеђење додељено још 2001.године, а у међувремену свако његово дете је добијало пратњу јер је процена била да је то неопходно.


(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Leštanac

14.05.2021. 20:37

Dokle više da poreski obveznici plaćaju njegovo obezbedjenje. Ej, dvadeset godina on ima obezbedjenje. Pa ni jedan političar u Titovo vreme nije imao tako dugo obezbedjenje. Osim toga od zapada je dovoljno para dobio što je bivšeg Predsednika, Slobodana Miloševića prodao Haškom tribunalu.

Dane Vidov

04.06.2021. 11:53

"Видла жаба да се коњ поткива па и она дигла ногу.." или доказ да је Чеда - беда наиван ако мисли да му ико може поверовати осим - Бајдена.