ЈОШ ЈЕДНОМ САМ АРГУМЕНТИМА ДЕМАНТОВАО СВЕ ЛАЖИ: Драган Марковић Палма дао исказ полицији у Јагодини

Novosti online

13. 05. 2021. у 17:16

ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине данас је дао исказ у полицији у Јагодини

ЈОШ ЈЕДНОМ САМ АРГУМЕНТИМА ДЕМАНТОВАО СВЕ ЛАЖИ: Драган Марковић Палма дао исказ полицији у Јагодини

Фото: Танјуг

- Данас сам у просторијама Полицијске управе у Јагодини дао исказ поводом лажних навода "заштићеног сведока" криминалца Бранислава Радосављевића, службенице запослене код Драгана Ђиласа Маринике Тепић и Санде Рашковић Ивић. Сви њихови лажни наводи у измишљеној афери су лажни и да су све лажи потврдио сам писмено, аргументима. Лагали су и Мариника Тепић и Бранислав Радосављевић и Мића Јовановић и Санда Рашковић Ивић - рекао је Марковић након давања исказа.

- Професор Роберто Вералди, раднице Драгана Ђиласа, је рекао да ниједну непријатност није доживео у Јагодини осим гласне музике. Хтели сте да направите и међународни скандал са почасним конзулом Србије у Италији, као што нон стоп тужите Србију међународним институцијама и нон стоп лажете. Најновија лаж коју је изнела Мариника Тепић је да је мобилни телефон у коме се налазе слике нагих девојака, мобилни телефон моје сараднице.

- Истина је да је жена чији је мобилни телефон запленила полиција члан опозиционе партије. Иста је током предизборне кампање прошле године претила Бисерки Јаковљевић директорки Центра за социјални рад у Јагодини, да ће објавити слике њене малолетне ћерке без одеће. Цео случај је одмах, када се и десио прошле године, пријавила Бисерка Јаковљевић и полиција је притворила ту жену из једне опозиционе групације, запленила је њен мобилни телефон у коме су се и нашле те слике малолетне ћерке Бисерке Јаковљевић. Дакле слика малолетне ћерке без одеће Бисерке Јаковљевић је пронађена не у њеном мобилном телефону, већ у мобилном телефону те жене из опозције, која јој је претила - објаснио је Палма.

- У ланцу лажи које су изговорене од стране функционера странке Драгана Ђиласа је и лаж Ђиласове председнице у Јагодини, која је рекла да јој је стан обијен, па је то брже боље објавила Ђиласова радница Мариника Тепић. Одмах је полиција изашла на лице места и констатовала да никаквог обијања није било, што је потврдио и син Ђиласове председнице у Јагодини рекавши да је стан затекао у истом стању као када је отишао до града.

- Очекујем и да видим изјаву тог заштићеног криминалца Драгана Ђиласа Бранислава Радосављевића, који шест пута хапшен и једном осуђиван и да видим докле сеже лаж једног криминалца - рекао је Марковић.

- Ја оно што сам говорио на почетку ове измишљене афере говорим и данас, а то је да се против мене води најпрљавија политичка кампања у историји. То је тежак ударац за мене и моју породицу. Мени је нанета душевна бол, увреда части и узнемиравање јавности у Србији чиме је угрожена моја безбедност. Ја молим надлежне органе да што пре утврде ко је лагао и правио овакву назапмћену аферу у историји политике.

- Понављам као и на почетку лагања Маринике Тепић : "У затвор мора да иде или Драган Марковић Палма, ако се докаже то за шта ме оптужује или Мариника Тепић". Почетак напада на мене кренуо је од мог говора у Скупштини Србије, када сам као посланик питао Драган Ђиласа: "Да ли имаш 619 милиона евра које се помињу, да ли си их изнео у иностранство, да ли си на исте платио порез државији Србији и како си их зарадио, својим машинским мозгом како сам кажеш или политичким утицајем. Ниједна машински мозак на свету никада није и неће зарадити 619 милиона евра, али хоће политички преварант и манипулатор.

- Драгане Ђиласу не може све парама да се купи у животу. Ти Ђиласе не можеш да демантујеш да си насилник према својој породици, према својој жени, њеном оцу и свом детету. То не може да се демантује, Можеш да се нагодиш, али Ђиласе за ову измишљену аферу са мном нема нагодбе. Неко мора у затвор, а у затвор ће онај ко је све ово осмислио и слагао - изјавио је Марковић након давања исказа у Полицијској управи у Јагодини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)