ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Ђилас се свео на улогу мегафона криминалаца и крволока

Novosti online

13. 05. 2021. у 15:23

ЖУТИ тајкун Драган Ђилас, који према сведочењима сопствених сарадника лично стоји иза опскурног портала што тренутно предводи монструозну кампању са циљем да се угрози живот Данила Вучића, признао је да се свео на улогу - мегафона криминалаца и крволока - изјавио је Владимир Орлић, члан Председништва Српске напредне странке.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Ђилас се свео на улогу мегафона криминалаца и крволока

Фото: Танјуг

- То следи из последњег текста ђиласовског портала Директно (медија?), који признаје да су своју последњу паклену работу конструисали по сценарију чији је писац Вељко Беливук. Добро је да су признали: и ко су, и шта су и са ким су - једно, у обрачуну поштене Србије са најгорим криминалцима, нарко дилерима, окорелим убицама и свирепим злочинцима најгоре врсте. Док поштену Србију предводи Александар Вучић, на другој страни тог фронта нашли су се у заједничком загрљају, налик оном који је документован на фотографији Драгана Ђиласа са припадником земунског клана, сви бедници који су спремни да на Вучића јуришају и преко лешева деце – додаје Орлић.

- Добро је да су признали, мада није било неопходно. Јер Србија одавно зна ко су и на шта су спремни, у свом зверском походу на још пара и још власти. Среброљубље тајкуна, као и њихових послушника у пакленом науму, осведочених егзекутора и распомамљених фаланги у одстрелу свих који не мисле исто као они, свих које сматрају личним непријатељима и препреком на путу за нову пљачку народа и пустошење државе - добро је познато целој Србији. И зато их она искрено презире, јаснио и снажно. Онако јасно и онако снажно како данас стоји уз свог председника и његову породицу, не допуштајући зверима да их претворе у мете. Не плаши се Србија ни великих газда, ни њихових сценариста, ни њихових ешалона мрака. Јасно им поручује: нећете ви више ничијој деци да одузимате чак и право на живот, бандо безобзирна, тајкунска и лоповска.  То народ неће да вам дозволи. Никада више – закључује Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)