„МАРИНИКА МОРАШ У ЗАТВОР“ – Палма: Све лажи сам демантовао, не усмено, него писмено!

Novosti online

13. 05. 2021. у 14:01

ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије Драган Марковић Палма потврдио је, гостујући на ТВ Пинк, да ће данас дати изјаву полицији.

„МАРИНИКА МОРАШ У ЗАТВОР“ – Палма: Све лажи сам демантовао, не усмено, него писмено!

Драган Марковић Палма

-Мариника Тепић свакодневно наставља са патолошким лажима. Она је јуче на конференцији за новинаре рекла да се у телефону мог најближег сарадника налазе слике са голим малолетницама. А истина је да је прошле године сестра од стрица једног опозиционара у Јагодини, а којој не желим да помињем име, претила директорки Центра за социјални рад Бисерки Јаковљевић, да ће објавити слике њене наге малолетне ћерке. Након тога је Бисерка Јаковљевић тужила Тужилаштву за високотехнолошки криминал ту особу која ју је уцењивала и полиција је по налогу суда привела ту особу, притворила и одузела јој мобилни телефон, у коме је пронашла слике које помиње Мариника Тепић. Дакле слике нису у телефону Бисерка Јаковљевић, која јесте моја сарадница, већ у телефону приведене особе која је сестра од стрица једног опозиционара из Јагодине, са којим немам везе, као ни са телефоном, а камоли са сликама - изјавио је данас гостујући на ТВ Пинк, Драган Марковић.


- Међутим сви медији објаве лажи Маринке Тепић, а тек након тога и оно што смо ми послали. И сад људи читају и кажу “која је ово банда човече”, а у ствари Мариника Тепић и њени су лажовска банда. Мариника Тепић мораш у затвор, због свих лажи које си изнела против мене, а све си слагала. Не постоји ниједан доказ, јер не постоји дело и самим тим нема ни жртава ни сведока. Најновијом лажи је узнемирена породица Бисерке Јаковљевић. Ја се нећу смирити док истина у овом случају не изађе на светло дана, а истина је на мојој страни. Ја знам да Мариника Тепић и њен газда Драган Ђилас, окружен криминалцима и преваратнима, очекују да их заштити Европска унија па да кажу “ево прогон опозиционара”. Јел то опозиција? Како би се за такве лажи провели у Немачкој, Италији или Француској ? Били би после друге лажи затворени. Србија има своје правосудне институције и ја им верујем. Али чињеница је да ја морам већ десетак дана сваки дан да идем и да се правдам за нешто што нисам урадио. Зато молим институције да убрзају процес. Све Мариникине лажи сам демантовао, не усмено, него писмено, од лажи да се жене у јавном сектору у Јагодини запошљавају преко телефона за дружење, након чега је 393 жена тужило Тепић, преко изјаве Роберта Вералдија који је демантовао Санду Рашковић Ивић рекавши да му је једина непријатност у Јагодини била гласна музика, затим изјаве Ђиласовог криминалца заштиченог сведока о измишљеним журкама, до нетачне информације о обијању стана Ђиласове председнице у Јагодини, што су демантовали и полиција и њен син, па до најновије ужасне лажи о сликама нагих малолетница у телефону мог најближег сарадника. Све је лаж - рекао је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо