ИРЕНА ВУЈОВИЋ: Драган Ђилас не може да схвати да је његово време прошло

Novosti online

12. 05. 2021. у 20:40

ЧЛАНИЦА председништва СНС Ирена Вујовић изјавила је данас да је ширење лажи о сину председника Србије посредством Ђиласовог портала и његово довођење у везу са одређеним навијачким групама покушај дискредитације и породице и политике коју заступа Александар Вучић.

ИРЕНА ВУЈОВИЋ: Драган Ђилас не може да схвати да је његово време прошло

Фото Н. Фифић

- Онај ко има мрву части, није у стању да брутално напада и таргетира било чије дете, и да му црта мету на челу. Последњи изданци претходног режима, очигледно немају ни ту трунку пристојности, па не презају од тога да измишљеним аферама сина шефа државе излажу опасности. Али, зар ишта више, посебно кад упадну у очај, јер немају никакав програм нити идеју коју би могли да понуде грађанима, па уместо тога нуде тешке лажи и клевете - рекла је Вујовић.

Симптоматично је, приметила је Вујовић, како увек кад Србија оствари неки успех, кад стижу похвале из Европе из света, кад Европска комисија мења процену раста БДП-а Србије на боље, кад се најављују нови капитални пројекти и грађани из региона долазе у Србију да се вакцинишу – баш некако тада Ђилас и његове перјанице, у недостатку аргумената за критику, повуку бестидан потез.

- Грађанима је све јасно, а једино Драган Ђилас не може да схвати да је његово време прошло. Он и његова безидејна политика су за народ Србије само ружна прошлост, коју на сву срећу нећемо морати поново да проживљавамо. И уместо да се достојанствено повуче, или бар да понуди конструктиван предлог, он пада све ниже и доказује да је једино способан за сплетке. Грађани Србије су већ показали да им такви нису потребни и да такве никада неће подржати - поручила је Вујовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)