МИНИСТАР ЛОНЧАР: У недостатку политичког програма Ђилас напада породицу Александра Вучића

Novosti online

12. 05. 2021. у 18:27

ТАМАН кад човек помисли да нас ништа не може изненадити од ликова попут Ђиласа и њему сличних, они нас поново изненаде и запрепасте, изјавио је данас министар Златибор Лончар.

МИНИСТАР ЛОНЧАР: У недостатку политичког програма Ђилас напада породицу Александра Вучића

Златибор Лончар

- У недостатку политичког програма, идеологије, стратегије и визије, без подршке међународне заједнице у коју толико полажу наду, несвесни времена у којем живимо, али итекако свесни својих банковних рачуна, немоћни и кукавни опет су се Александру Вучићу 'супротставили' тако што су му напали старијег сина, стављајући га у контекст некаквих навијача и свих оних нечасних работа којима су они били склони док су са позиције власти пљачкали ову државу и њен народ. - саопштио је он.

- Само јадник и бедник попут Драгана Ђиласа може да одобри пуштање таквог једног напада на Данила Вучића, посебно што тај кукавички чин долази од исте оне особе који је сузе ронио зато што му комшије скандирају да је лопов, што је он тумачио као атак на своју децу.

- Помислио би неко да на глупости Драгана Ђиласа више не треба да се осврћемо и реагујемо, али кад су деца у питању ту нема праштања и окретања главе на другу страну. Осим што је савладао сабирање процената, Драгану Ђиласу би било боље да научи нешто и о вођењу политике, ако већ има амбиције да се тиме бави. Или је те амбиције на крилима такве политике досежу само до Маурицијуса... - закључио је на крају министар Лончар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)