ХИТНА РЕАКЦИЈА СРБИЈЕ: Жесток одговор на безобразлук амбасадора Израела

Novosti online

12. 05. 2021. у 10:10

МИНИСТАР спољних послова Никола Селаковић реаговао на изјаву израелског амбасадора, да је "Србија практично, вашингтонским споразумом признала тзв. Косово".

ХИТНА РЕАКЦИЈА СРБИЈЕ: Жесток одговор на безобразлук амбасадора Израела

Фото: Принтскрин ТВ Прва

Подсетимо, амбасадор Израела Јахен Вилан је током гостовања у Јутарњем програму ТВ Прве потом, упитан зашто је његова држава признала тзв. Косово, рекао и да је Израел то урадио јер је био под притиском Америке. Те две реченице изазвале су одмах реакције водитеља који је одштампао споразум и показао га уживо.

Министар спољних послова Србије Никола Селаковић, који је рекао да је изјава израелског амбасадора да је Србија "признала" тзв. Косово апсолутно нетачна и да је реч о "својеврсном безобразлуку".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Prellee

12.05.2021. 10:58

Zna on dobro zasto su priznali Kosovo! Oni su i bili jedan od faktora rusenja medjunarodnog prava i poretka.Oni su elemenat koji proizvodi haos po svijetu i uspostavljaju zakone divljine.Nece mu proci to sto su oni uradili a nece da priznaju, da su Srbi priznali Kosovo Washingtonskim sporazumom.Srbija to nije uradila, niti hoce ozakoniti divljanje zapadne alijanse 90 godina.Srbiji ne mogu nametnuti da je ona to uradila, oni su to uradili, po svojoj volji.U tome Srbija nema nikakvog udjela, to je njihovo djelo.