ВУЧИЋ ДАНАС С ХАНДКЕОМ: Уручује му Орден Карађорђеве звезде првог степена

Танјуг

09. 05. 2021. у 07:18

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић састаће се данас са истакнутим аустријским писцем Петером Хандкеом коме ће уручити Орден Карађорђеве звезде првог степена.

ВУЧИЋ ДАНАС С ХАНДКЕОМ: Уручује му Орден Карађорђеве звезде првог степена

Фото: Танјуг

Вучић ће се са Хандкеом, добитником Нобелове награде за књижевност, састати у 18 сати згради Генералног секретаријата, саопштила је служба за сарадњу с медијима председника Републике.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (43)

Mića

09.05.2021. 17:35

Orden Karadjordjeve zvezde prvog stepena je mali znak pažnje prema čoveku koji je veliki prijatelj Srbije. Beskrajno mu hvala za sve što je uradio, kamo sreće da je više takvih ljudi kao što je on.

Ivana

09.05.2021. 21:05

Niko ne radi bolje od Vučića i hvala Vučiću što na sve načine pokušava da nagradi svakog prijatelja naše države i našeg naroda. Hvala predsedniku Vučiću na svemu što čini za razvoj našeg društva. Predsednika Vučiča za doživotnog.

Natalija

09.05.2021. 23:21

Orden Karađorđeve zvezde zasluženo otišao u ruke Petera Handkea koji je osećao povezanost sa nevoljama na teritoriji bivše SFRJ,a o situaciji u bivšoj Jugoslaviji napisao je tri duga izveštaja i otvorio polemiku protiv bombardovanja civila u Srbiji i odbio je Buchner-ovu nagradu.