ЕКСКЛУЗИВНО - РАДОВАН ИЗ ХАГА: Како је Немачка предводила крваво комадање Југославије - читајте у недељном издању "Новости"

Novosti online

08. 05. 2021. у 18:40

ПРВИ председник РС Радован Караџић у ауторском тексту за недељно, штамппано издање "Вечерњих новости" пише о узроцима сукоба у некадашњој заједничкој држави, страдању и сатанизацији Срба, лицемерју Запада.

ЕКСКЛУЗИВНО - РАДОВАН ИЗ ХАГА: Како је Немачка предводила крваво комадање Југославије - читајте у недељном издању Новости

Фото: ЕПА

о Коме је Венс говорио: "Ово у СФРЈ је Геншеров рат"

о Када је Цимерман охрабрио СДА да крене на "Све или ништа"

о Зашто је након посете Берлину Изетбеговић рекао: "Независност"

о Да ли је семе раздора никло из фанатизма католика

о Како је нас народ презивео три "Србоцида" у овом веку!

Текст у целини можете прочитати у недељном, штамппаном издању "Вечерњих новости".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

Bane lav

09.05.2021. 02:29

Drago mi je da Karadzic objavljuje svoje misljenje I tako saznamo pravu istinu koju je Hag ignorisao. Licno se secam da je on bar deset puta molio muslimane da se dogovore jer je to bolje od ratovanja. Ali ode Alija u Vasington i doneo odluku o nezavisnoj BiH bez dogovora, tj. otcepio je, zatim je poceo rat posle ubistva srpskog svata. Posle im srbi krivi sto su uzeli oruzje u ruke. Ne krivim Radovana ni malo, haski sud je ionako sud samo srbima, kao takav ne treba ni da postoji.Cisti nacizam

Anarhista

09.05.2021. 04:25

Ајде! Шта је то он открио, топлу воду? Швапско племе је српски смртни непријатељ. Неко мора нестати са Земље, или ми или они.