АЛБАНЦИ У ШОКУ: Моћна порука из Аустрије - Косово је Србија! (ФОТО)

Novosti online

08. 05. 2021. у 17:23

ПОЗНАТИ аустријски медиј Ое24.ат објавио је мапу Европе која приказује Косово и Метохија као део Србије, пише албански Телеграфи.

АЛБАНЦИ У ШОКУ: Моћна порука из Аустрије - Косово је Србија! (ФОТО)

Фото: ЕПА/илустрација

Наиме, тај аустрисјки медиј је поделио мапу земаља чији грађани могу без ограничења да уђу у Аустрију, након 19. маја, када се завршава затварање те земље.

Телеграфи подсећа да је овај портал јако читан, али и да је, без обзира на објављену мапу, ипак чињеница да је Аустрија била једна од првих земаља која је признала самопроглашену независност тзв. Косова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

alex roth

08.05.2021. 19:55

samo blentavi vazalni placenici nisu u stanju da znaju,jer nece i ne smeju,da su brutalno oduzeto kosovo i ostale srpske zemlje iz bivse jugoslavije tokom nepravednog rata anti istoriski udar jer je sve to hiljadama godina bila zemlja srpskog naroda slovenskog po rekla pravoslavnog hriscanstva.pocev od tursko islamske duge okupacije uz pomoc vatikana pa nadalje, prvog i drugog sv.rata,titovom diktaturom pa prosle nato agresije jasno je da je cilj unistenje srpskog naroda koji je bio najbrojniji na balkanu i brana pro tivu nasilnog katoliciziranja i sadasnjeg antinacionalnog globaliziranja nato silom.