ОРЛИЋ ОШТРО О ЂИЛАСУ: Небројено пута се показао као трагично лош лажов!

Novosti online

06. 05. 2021. у 13:54

ВЛАДИМИР Орлић, члан Председништва Српске напредне странке каже да се "жути тајкун Драган Ђилас већ небројено пута показао као трагично лош лажов: неубедљив, провидан и склон збуњивању самог себе".

ОРЛИЋ ОШТРО О ЂИЛАСУ: Небројено пута се показао као трагично лош лажов!

Фото Танјуг

- И то је увек могло најбоље да се види у његовим бедним покушајима да фалсификује сопствену прљаву биографију, или негира прљаве трагове новца расејног по рачунима на све стране света.

- Пре равно два месеца Драган Ђилас је, притиснут доказима, признао да има фирму у Швајцарској и у тој земљи новац који се броји милионима евра. Данас, Драган Ђилас оштро демантује Драгана Ђиласа, тврди – новца у Швајцарској нема. Ако се покајао што Швајцарску није од самог почетка негирао као што упорно негира Маурицијус, све у рангу прича за малу децу „био једном један фонд, какав фонд - не знам какав и да ли постоји још увек“, једини начин да ту грешку исправи је – да сам себе тужи за клевету, још данас - истиче Орлић.

- Али знамо да неће, као што није прихватио ни позив новинара који су открили његових 57 рачуна на више континената да им код нотара потпише право коришћења на рачунима за које тврди да „не постоје“. Побегао је од тог позива као јуначки зец, и уместо одговора бацио се на писање нових захтева: да се њему и његовом ортаку додели национална фреквенција, да он поставља своја уредништва на РТС и РТВ, да узме у своје канџе и РЕМ, па да кадрира по свим медијима, редом, одлучује ко сме да дише – не само да ради. А зашто? Да још пара смести на рачуне који „не постоје“? Јер је све што је награбио до данас било мало, па му треба још? Иначе – шта? Опет ће да прети уличним насиљем, разбијеним главама и уништавањем свега?

- И биле би његове лажи просто и само смешне, да нису уз претње приде зачињене и охолим, осионим и бахатим ругањем у лице поштеном народу у Србији, ком бахати тајкун Ђилас са осмехом хијене поручује преко својих медија: „Ја сам се обогатио зато што сам паметан, имам инжењерски машински мозак, који уме да израчуна проценте – а ви сте сви глупи и блесави, нижа бића у односу на мене и не знате рачун за основну школу. Е, зато сам ја успео да згрнем на стотине милиона евра које ви можете само да сањате, а ви наставите да их сањате. Што се то догодило баш у време кад сам био на власти, што су моје фирме те „проценте“ успешно „рачунале“ са јавним сервисом, а радиле и са градским институцијама, установама, телевизијом, Телекомом... Шта да вам кажем – чиста случајност!“ А опљачкан и унесрећен народ гледа, слуша и – не верује. До којих граница сежу бахатост и похлепа, који су прогутали на километре путева, бројне школе, болнице, додатке за децу, труднице, породиље, давања за пензионере... Који су прождрали будућност једној земљи, а да не трепну. И сада би још - каже члан Председништва СНС.

- Зато је у праву незасити тајкун, док проговара са самог врха пирамиде жутог картела, када каже да ће и наредни избори бити референдум. Хоће, као и сви претходни које је губио потучен до ногу. На изборима у овој земљи народ бира између даље борбе за слободну, поносну и успешну Србију коју предводи Александар Вучић, земље у којој су народна воља и народни новац светиња, и враћања у мрачно време пљачке, страдања и злочина које спроводи тајкунски картел. Ако Ђилас потцењује одговор народа коме се у лице подсмева – нека се спреми за отрежњење. Одјекнуће народна воља поново, чуће се све до Маурицијуса и Хонгконга. И нема тих лажи, фалсификата и тајкунског церекања који ће моћи да је надјачају. Није ово више тајкунска прћија. Ово је Србија - закључио је Орлић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)