САНДРА БОЖИЋ: Ђилас узалуд покушава да затрпа јавност лажима и манипулацијама!

Novosti online

06. 05. 2021. у 13:49

ШТА друго зна добро уходани шверцер секундама Драган Ђилас осим да на очигледну истину о малверзацијама са његовим рачунима расутим по свету на којима леже отети милиони грађана Србије одговори новим лажима и фалсификатима, каже Сандра Божић, чланица главног одбора Српске напредне странке.

САНДРА БОЖИЋ: Ђилас узалуд покушава да затрпа јавност лажима и манипулацијама!

Фото: Пинк ТВ принтскрин

- Узалудни су покушаји Ђиласа да новим затрпавањем јавности лажима и манипулацијама опере своју тајкунску биографију и сакрије своје баснословно богатство јер јасно грађани Србије читају оно сто му великим словима пише и на челу-Маурицијус.

- Индикативно је да је ово Ђиласово посипање пепелом дошло само дан након што је јасно и у потпуности још једном обелоданио своје циљеве, коме је веран и коме једино одговара. А одговор је сабран у само једној речи-НОВЦУ - наводи Божић.

- Уценом да његове телевизије Н1 и Нова С добију националну фреквенцију као једини захтев у дијалогу око изборних услова, Ђилас је грађанима још једном ставио на знање да је профит једини интерес којим се води и за који се бори, и да изборни услови нису ни тема, а још мање су му важни интереси грађана Србије.

- Направити по старој формули 100 минус 20 одсто плус 20 одсто још 619 милиона је једини “изборни закон” за који је тајкун заинтересован, само је заборавио на једну важну чињеницу, избори се добијају резултатима и изборном вољом грађана Србије, а не лоповским махинацијама и грбелсовским конференцијама за штампу јер и поред наде да ће 100 пута поновљена лаж постати истина, грађани Србије одавно су рекли и казнили шверцерску политику коју покушава у сваком смислу да им прода Драган Ђилас - закључује Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)