РАКИЋ СЕ САСТАО СА ПЕТКОВИЋЕМ И АРИТОНОВИЋЕМ: Подржан захтев за реализацију инфраструктурних пројеката

Д.З.

05. 05. 2021. у 22:35

- МИНИСТАР за заједнице и повратак Горан Ракић састао се данас са градоначелницима општина Партеш - Пасјане и Ранилуг, Драганом Петковићем и Владицом Аритоновићем и позитивно одговорио на њихове захтеве када су у питању инфраструктурна улагања у ове две општине. Министар је рекао да је боља инфраструктурна уређеност општина веома важна за њене житеље и да свакако подржава захтеве градоначелника за већим улагањима у битне пројекте који ће бити реализовани у циљу побољшања живота.

РАКИЋ СЕ САСТАО СА ПЕТКОВИЋЕМ И АРИТОНОВИЋЕМ: Подржан захтев за реализацију инфраструктурних пројеката

Фото: Д.З.

- Градоначелници ове две општине су ми данас предочили који су пројекти значајни за Партеш-Пасијане и Ранилуг и било ми је задовољство да могу да им кажем да ће Министарство за заједнице и повратак сем изградње нових и реновирања постојећих стамбених објеката за породице које живе тешко и подржати све оне пројекте који су приоритетни - казао је министар Ракић. Министар је истакао да ће се он док год буде био на челу Министарства за заједнице и повратак залагати за бољи живот грађана и да то није само декларативно већ да се то види и на терену.

Након исказане захвалности од стране градоначелника Петковића и Аритонивића на подршци у намери да Партеш-Пасјане и Ранилуг буду инфраструктурно уређеније општине, договорене су и посете овим општинама у наредним данима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)