ЗАВШЕНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Очекује се обраћање председника (ФОТО/ВИДЕО)

Novosti online

05. 05. 2021. у 16:27 >> 16:50

СЕДНИЦА Председништва Српске напредне странке завршена је нешто после 18:30 минута. А како је раније најављено, на њој ће се говорило о актуелној политичкој ситуацији у земљи.

ЗАВШЕНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА СНС: Очекује се обраћање председника (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Ј.Лазић

Петнаест минута пре 17 часова у седиште странке стигли су председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић.

- Разговараћемо, наравно, о политичкој ситуацији. О одговорности СНС, плановима, програмима - најавио је Вучић јутрос на ТВ Пинк.

У седиште Српске Напредне Странке на Новом Београду, на седницу која је почела у 17 часова, стигли су и остали чланови странке.

Први је стигао министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, а потом и министарка заштите животне средине Ирена Вујовић као и директор “Пошта Србије” Зоран Ђорђевић, градночаленик Зајечара Бошко Ничић, министарка заштите животне средине Ирена Вујовић, министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, као и народни посланик Александар Мартиновић, министарка рударства и ненергетике Зорана Михајловић, министар здравља Златибор Лончар, министарка за еворпске интеграције Јадранка Јоксимовић, министарка културе Маја Гојковић, министар финансија Синиша Мали и министар одбране Небојша Стефановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)