ВУЛИН: Од Ђиласа смо чули свакакве лажи и гадости, само никако да чујемо одакле му 619 милона евра и зашто их чува на Маурицијусу

Novosti online

04. 05. 2021. у 15:26

ГОСТУЈУЋИ у јутарњем програму телевизије Пинк, министар полиције и председник Покрета социјалиста Александар Вулин истакао је да смо у јучерашњем интервјуу Драгана Ђиласа могли да чујемо свакакве лажи и гадости, па и ту да би похапсио све оне који се боре против криминала и који су похапсили припаднике клана Беливук-Миљковић, само нисмо могли да чујемо одакле му 619 милиона евра и зашто их чува на Маурицијусу, на 57 рачуна.

ВУЛИН: Од Ђиласа смо чули свакакве лажи и гадости, само никако да чујемо одакле му 619 милона евра и зашто их чува на Маурицијусу

Фото Жч Кнежевић

Коментаришући изјаву лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа да после хапшења Вељка Беливука и његове криминалне групе у затвору треба да буде смештен и врх државе, министар и лидер ПС-а је рекао да у затвор треба да иде онај ко је стекао 619 милиона евра на рачун грађана ове државе и који те покрадене милионе чува на Маурицијусу, на 57 различитих рачуна.

- У затвор треба да иде онај који је са 70 хиљада евра, по сопственом признању, дошао на 619 милиона евра. Његови сарадници су већ у затвору, да ли треба да вас подсећам на његовог градског менаџера и читав његов тим који је био у затвору због великих проневера приликом реконструкције Булевара Краља Александра. Ако неко треба да иде у затвор, можда треба да иде неки део државног апарата који је дозволио да одређене ствари застаре када је у питању Драган Ђилас и његове пљачке - рекао је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)