ПРИШТИНА КРИЈЕ ДОКАЗЕ ОД СУДА: Џек Смит, главни тужилац за злочине на КиМ, упозорио ЕУ на уништавање докумената и нестанак сведока

Д. Р. Ђорђевић

04. 05. 2021. у 09:00

НА састанку са члановима Комитета Европске уније за политичка и безбедносна питања, који се одиграо мимо очију јавности, специјални тужилац за ратне злочине почињене на Космету Џек Смит изнео је да се његова Канцеларија суочава са изазовима без преседана. Њима се омета рад Специјалног суда, укључујући уништавање доказа и нестанак сведока, сазнају "Новости", из извора у Бриселу.

Коментари (3)

GrofMonte

04.05.2021. 11:54

Tresla se šuma rodio se zec! Prvo se pričalo o žutoj kući medjutim u optužnici ni slova o Žutoj kući. Izgleda mi da dotični gospodin Smit je osetio da je sve lažirano pa izmišlja gluposti..... Zar dokazi nisu prikupljeni pre podizanja optužnice????? Kako sada može da nestane nešto što je sastavni deo optužnice???

Jastreb

24.07.2021. 07:04

Ništa novo, sve je već vidjeno. Oni zajedno deluju kao saveznici kako u sudovima tako i na samom terenu. Svi zvaničnici koji su na kosovu ili odlučuju o kosovu su u rukama šiptarske mafije velikim parama i ne očekujete li valjda da će se oni boriti za pravdu. Podmitili su ih sve odreda a ako slučajno promene mišljenje mogu da se oproste sa porodicom i decom. Tako to ide. Žeteoce koje su streljali na njivi pobijeni su od šiptara obučenih u ENGLESKE UNIFORME i niko to nije napisao niti smeo da kaže, Zašto? Pa zato što je medju ubicama bilo i TRI britanska vojnika koji su im obezbedjivali bezbedan povratak u slučaju intervencije KFORA. Ovo sam čuo od čoveka sa Kosova.