ПАЛМА: Тешко женама које Ђилас брани! Ко говори истину нису му потребни политички скупови - Мариника је све слагала!

Novosti online

26. 04. 2021. у 16:34

ЧЕЛНИЦИ Странке слободе и правде, која је све само није то што стоји у њеном називу, Драган Ђилас и Мариника Тепић окупили су данас на тргу између зграде Скупштине града Јагодине и зграде Полицијске управе у Јагодини словом и бројем 8 Јагодинаца.

ПАЛМА: Тешко женама које Ђилас брани! Ко говори истину нису му потребни политички скупови - Мариника је све слагала!

ФОТО:З.Глигоријевић

То је њихов најмасовнији скуп у Јагодини.

То је одговор на питање: колико људи у Јагодини верује лажима Маринике Тепић, 8 од 80 000“ изјавио је данас председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма.

- Доказ за то су слике са поменутог скупа на којима се виде аутомобили и минибус са београдским регистрацијама. Мариника Тепић је последњих пет дана најављивала да ће доћи данас у Јагодину и дати исказ у Полицијској управи у Јагодини, али стварна намера није била то, него да одрже политички скуп и изврше притисак на државне органе, полицију, Тужилаштво и суд и за то је у помоћ позвала и свог послодавца Драгана Ђиласа.


Посебно је лицемерно то што је данас у заштиту жена стао доказани злостављач жена Драган Ђилас. Објавио сам службену белешку коју је потписала Ђиласова жена Ива Ђилас, у којој стоји да је тукао њу, таста и да је претио да ће јој одрубити главу и то све пред децом. У његовом случају постоје сведоци и жртве и нико није реаговао на то. У мом случају све је лаж.

Нема ни сведока ни жртве али они праве политички ријалити од свега. Тешко женама које Драган Ђилас брани. Ово што се данас десило у Јагодини је доказ свих превара и лажи Маринике Тепић и њеног послодавца, јер тај који даје исказ, а да је при том истинит, томе не требају политички скупови, већ само истина. У овом случају је све лаж“, оценио је Марковић. „Ја ћу дати исказ, када ме надлежни органи буду позвали увек, било где и било када, без скупова и митинга.

Уз мене ће бити само истина, а истина је да је Мариника Тепић све о мени слагала и она и њен послодавац и њен скрембловани сведок из криминогене зоне. Њихова намера је била данас да одрже политички митинг и да изазову јагодинце на контра протест и да евентуално дође до нечег што нико не жели.

То се није десило а у Јагодину може да дође било ко, када хоће, јер ово је слободан град. Јагодина је град слободе и правде, а не њихова странка. Ми само презиремо лаж, као и сви грађани Србије - рекао је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)