ЈС О НАВОДНОМ ПОДВОЂЕЊУ НА ПАЛМИНОМ 50. РОЂЕНДАНУ: Мића Јовановић шири лажи

Novosti online

23. 04. 2021. у 21:49

ВЕЧЕРАС је Мића Јовановић, власник приватног универзитета Мегатренд изјавио да је "лично видео како Драган Марковић Палма подводи девојке на свом 50. рођендану".

ЈС О НАВОДНОМ ПОДВОЂЕЊУ НА ПАЛМИНОМ 50. РОЂЕНДАНУ: Мића Јовановић шири лажи

Фото: ЈС

- Наравно да је Мића Јовановић слагао све што је рекао осим да је био присутан. На 50 том рођендану Драгана Марковића Палме присуствовало је више од 200 званица, присуствовали су су сви његови чланови породице, супруга, синови, снаје, унучад. О томе како је протекао тај рођендан, сведочи на стотине слика, и сати видео материјала јер је све сликано и снимано. Признаћете да је мало невероватно да је на очиглед неколико стотина званица и на очиглед своје породице Драган Марковић Палма радио то што тврди Мића Јовановић.

Фото: ЈС

Није ово први пут да Мића Јовановић напада Драгана Марковића Палму. Ради то редовно на једном свом порталу. Ради то како би се светио Палми за сопствене неуспехе. И то се може видети на крају његове изјаве. Он ту у ствари износи суштину, да 6 година није плаћао закуп просторија за Мегатренд универзитет, да га је фирма од које је изнајмио простор тужила, он изгубио процес и морао да плати новац који је дуговао. Драган Марковић Палма наравно нема никакве пословне везе са том фирмом, уговор је био комерцијалан и потписао га је исти тај Мића Јовановић.

Фото: ЈС

Вероватно је очекивао да ће се Палма мешати у пословне односе између њега и фирме са којом је потписао уговор, или наговарати неког да му опрости дугове. Када се то наравно није десило, кренули су напади на Драгана Марковића Палму.

Фото: ЈС

А то што је Мариника Тепић брже боље поделила ову изјаву говори о томе да се дављеник и за сламку хвата, у овом случају за лажи Миће Јовановића - наводи се у саопштењу ЈС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Лавров 7. јуна у Београду