МИЛА ЋЕ СТИЋИ КЛЕТВА СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ: Шешељ жестоко о проклетству Ђукановића (ВИДЕО)

Novosti online

22. 04. 2021. у 16:30

ПРЕДСЕДНИК СРС проф. др Војислав Шешељ изјавио је да ће председника Црне Горе Мила Ђукановића стићи клетва Светог Петра Цетињског.

МИЛА ЋЕ СТИЋИ КЛЕТВА СВЕТОГ ПЕТРА ЦЕТИЊСКОГ: Шешељ жестоко о проклетству Ђукановића (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин ТВ Пинк

Шешеља су водитељи ТВ Пинк питали о изјави Мила Ђукановића да ће "бранити Црну Гору свим средствима".

- А, чиме ће је бранити јадан и несрећан? Њега ће стићи клетва Светог Петра Цетињског - Ко не био веран једнојезичној, једнокрвној Русији, дабогда живо месо од њега отпадало, био проклет три пута и 3000 пута од мене. Стићи ће га стравична клетва. Убеђен сам да је и (Зорана) Ђинђића стигла клетва кад је испоручио Милошевића. Са тим стварима се не треба играти. Ничег горег нема од издаје. Бог кажњава до 7. колена, а некад до 11. У то верујем и има много историјских искустава који то потврђују. Видели сте како је Бог затро Обреновиће због тога што је Милош убио Карађорђа - подсетио је др Шешељ. 

Лидер радикала истакао је и да је муслиманска пропаганда деценијама усмерена на проглашавање Србије као народа који је "геноцидан", док са друге стране, он објашњава да о геноциду нема говора, нити доказа.

- Муслиманска пропаганда деценијама покушава да Србију прогласи геноцидним народом, међутим, чак и да је тога било, Република Српска је била створена три године пре тога. Геноцидне намере никада нису утврђене. Требао је да се постигне мировни споразум, да се стране трупе инсталирају у БиХ. Ту је пласирана теза о геноциду. Тужба муслиманског дела БиХ против СРЈ за геноцид Међународном суду правде је поднешена још 1992. године и тек тада није могло бити говора о геноциду - рекао је др Шешељ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)