ВУЧИЋ О ВЕЛИКОЈ СРБИЈИ: Председник открио шта за нашу државу значи тај термин

Танјуг

22. 04. 2021. у 16:15

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија није заинтересована за стварање Велике Србије, како други тумаче тај термин.

ВУЧИЋ О ВЕЛИКОЈ СРБИЈИ: Председник открио шта за нашу државу значи тај термин

Фото: Притнскрин

- За нас Велика Србија значи бољу економију, више идеја, више фабрика, имплементацију грин плана, веће запошљавање, веће плате, бољи стандард, бољу инфраструктуру. За то смо заинтересовани, а не за угрожавање економије. Ја инсистирам на томе - рекао је Вучић и додао да му многи не верују јер је лакше рећи "не верујемо му", како би добили више гласова.

Како је рекао, потребно је време да се свима докаже да смо озбиљни.

- Људи су у последњих 25 година напуштали овај регион, а сада први пут видимо да су људи почели да се враћају у регион, пре свега у Србију. То су веома образовани људи. Млади талентовани људи су отишли а они су нам потребни да се врате. Само глупи људи могу да мисле да им то користи на изборима - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Nara

22.04.2021. 16:35

Za mene Velika Srbija potice od naseg zalaganja u borbama za oslobodjenje naseg naroda i oslobadjanjem nase potlacene brace Slovenaca,Hrvata,Makedonaca,Crnogoraca u Prvom Balkanskom ratu i Prvom Svetskom Ratu. Otud Velika Srbija,sve ostalo je zlonamerno

Elena

22.04.2021. 18:24

Oni kojima smeta jaka Srbija pokusavaju pricom o velikoj Srbiji da nam napakoste. Kao sto je rekao predsednik nama je vazno da budemo ekonomski stabilna drzava koja ce da ima bolje puteve, vece plate i penzije to je ono cemu tezimo.

Sanja

22.04.2021. 18:49

Vucic je pokazao kako i koliko Srbija moze da napreduje, sto i jeste nas cilj, pored mira i stabilnosti koji ce nam uvek biti na prvom mestu. Takodje, u nasem interesu je i da imamo dobre odnose sa ostalim drzavama i svakodnevno napredujemo i u tom pogledu!