ПАЛМУ И ДАЧИЋА ИСПИТУЈУ У ПОЛИЦИЈИ: Вучковић - Нема кривичне пријаве, предмет је покренут у медијима

Novosti online

22. 04. 2021. у 12:03

ПО налогу Вишег јавног тужилаштва у Јагодини, а поводом тврдњи Маринике Тепић да је председник Скупштине општине Јагодине и лидер Јединстеве Србије Драган Марковић Палма одговоран за подвођење жена и девојака, полиција у наредном периоду треба да испита све поменуте особе у том случају.

ПАЛМУ И ДАЧИЋА ИСПИТУЈУ У ПОЛИЦИЈИ: Вучковић - Нема кривичне пријаве, предмет је покренут у медијима

Дачић на недавној "промоцији" Палмине печенице

Поред Марковића, полиција треба да обави разговоре са свим лицима која су поменута у вези са спорним догађањима, као и да прибави, уколико постоје, друге доказе, па да поднесе извештај тужилаштву. Један од актера афере који је поменут је и председник Скупштине Србије Ивица Дачић, па се спекулише да ће и он ићи на разговор са полицијом. 

- Након што обави све те радње и достави нам извештај, биће одлучено да ли има места покретању кривичног поступка- прецизирао Виши јавни тужилац у Јагодини Бранислав Вучковић.

Он каже да је у току фаза прикупљања обавештења и да за сада нема кривичне пријаве у овом случају, јер је, како је навео, предмет формиран на основу навода у медијима.

Пре неколико дана изнете су тврдње о подвођењу девојака и жена у Јагодини на рачун Марковића, али и других особа.

Поводом спекулација да би овај поступак требало да се измести из Јагодине, због функције и утицаја које Марковић има у том граду, тужилац каже да ће о томе одлучити његови надређени.

- За сада за то нема законских основа, али о томе не одлучујем ја већ моји надређени. Видећемо шта ће бити- рекао је Вучковић.

Марковић је одбацио све оптужбе као лажне, а Дачић је негирао да је ишао на било какве журке.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Boban

22.04.2021. 13:39

Tepička, pa baš si ih diskreditovala. Izvinjavam se, zbog dugog boravka u inostranstvu, mešam glas "ć" i "č". Nego deluje mi da će Tepička da popije čorku ili šta god treba da dobije. Ovo sa "š" baš mi ide. Kupačice moja ćudo će da napravimo.