ДАЧИЋ ОДГОВОРИО МАРИНИКИ: Престаните са лажима и подметачинама! Када би оптужили некога из опозиције било би - политичка намештаљка!

Novosti online

21. 04. 2021. у 19:16

ЛИДЕР СПС Ивица Дачић, говорећи о оптужбама против Драгана Марковића Палме, нагласио је да никада није учествовао ни на каквим окупљањима у тајности, већ, како каже, само пред очима десетина и стотина људи, не само у Јагодини, него и нигде другде.

ДАЧИЋ ОДГОВОРИО МАРИНИКИ: Престаните са лажима и подметачинама! Када би оптужили некога из опозиције било би - политичка намештаљка!

Ивица Дачић

- Ја имам ћерку од 15 година, лично бих убио свакога ко би је злостављао. Такође, на већини догађаја био сам са својим сином, од његове десете године до данас.

Надлежни државни органи треба да испитају све наводе. Али, замислите када би неко оптужио неког из опозиције, исто тако прекривеног лица и са промењеним гласом, а да се испостави да је то Ђорђе Милићевић, па они би одмах рекли да је све политичка намештаљка. А овде човек истог дана даје изјаву као сведок и стоји иза Ђиласа на страначкој конференцији за штампу. Нека престану с лажима и подметачинама - поручује Дачић.

Истиче да су у питању веома озбиљне ствари, из којих треба избацити политику.

- Нека надлежни државни органи све испитају. Одговорно тврдим да нисам никада и нигде учествовао нити присуствовао било каквим догађањима где се дешавало злостављање жена, а камоли малолетница - наводи Дачић.

Он поручује да је Палма његов коалициони партнер, те да је учествовао на разним догађајима које је он организовао од 2008. године.

- Сви ти догађаји били су јавни, укључујући и прославе, што све може да се види, јер су сви новинари имали прилике да то виде, као што су снимци мог певања. Ја сам јавна личност која је под надзором јавности и пратњом полиције већ 13 година - рекао је Дачић.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)