ЈС: Ово је човек који је данас говорио о "подвођењима" у Јагодини - има слике са Тепић и члан је Ђиласове странке (ФОТО)

Novosti online

19. 04. 2021. у 18:27

НА порталу Нова С, данас, је приказано сведочење анонимног мушкарца о подвођењу девојчица у Јагодини. Како тврде из Јединствене Србије, испставило се да човек који је сведочио је члан Странке слободе и правде Драгана Ђиласа.

ЈС: Ово је човек који је данас говорио о подвођењима у Јагодини - има слике са Тепић и члан је Ђиласове странке (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Иза сведочења крије се Бранислав Радосављевић, а на приложеним фотогарафијама може се видети да живи у Београду, као и то да је члан Ђиласове странке, али и близак сарадник Маринике Тепић, наводе из ЈС.

Фото: Принтскрин

По сату који се види на приложеној слици, али и на снимку са Нове С, може се видети да се ради о истој особи, тврде из ЈС.

Фото: Принтскрин

Фото: Принтскрин

Фото: Принтскрин

Подсетимо, након емитовања "сведочења" огласио се и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма који је наводе о подвођењу демантовао:

- Оно што је данас изговорила госпођа, која је гласноговорница Драгана Ђиласа су најгнусније лажи које сам икада чуо. То да та госпођа лаже, као што сам недавно рекао није ништа ново, то је већ постала свакодневница. Једино што је тачно што је рекла је то да ће неко због свега овога морати у затвор, а то ће бити Ђиласова гласноговорница, аутор лажи које је данас изговорила. Ако господине Ђилас мислите да лажима скренете пажњу са ваших сумњивих послова, тако што ћете да пустите своју гласноговорницу да лаже, вређа, напада све у Србији, онда сте се грдно преварили - изјавио је данас председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма поводом конференције за новинаре Маринике Тепић.

- Тужилаштво не мора да троши папир за позиве, сам ћу сутра отићи да кажем да је Ђиласова гласноговорница изрекла ужасне лажи, али ће исто тако и Ђиласова гласноговорница морати да дође у Тужилаштво и докаже то што прича, а мораће да дође и тај “господин” чији су снимак пустили. Ако неко говори истину, тај се не крије. У Ђиласовој хијерархији као да су сви прављени на исти калуп и сви лажу и они и ти њихови наводни сведоци. Ђиласе и гласноговорнице, нити сам ја Бил Клинтон, нити сте ви и те које помињете Моника Левински. Да вашим лажима нема краја показују и речи изговорене на вашој конференцији да је некога од некога страх у Јагодини, да се неки селе из Јагодине. Из Јагодине се не сели нико, већ се усељавају људи са породицама. Гласноговрнице, једино што сте рекли, а да је истина је то, да ће неко због свега овога морати у затвор. Пошто то нисам ја, јер нема зашто, припремите пругасто одело - каже Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЛАЖНИ КЛИЧКО: Дипфејк технологија насамарила европске званичнике