ПОЛИТИЧАР ЗАБОРАВИО ДА ИСКЉУЧИ КАМЕРУ ПРЕ САСТАНКА: Пред колегама се појавио потпуно го - скриншот завршио у медијима (ФОТО)

Новости онјалн

15. 04. 2021. у 16:20

Политичар из Канаде извинио се својим колегама након што се појавио потпуно го током виртуелног састанка посланика Доњег дома.

ПОЛИТИЧАР ЗАБОРАВИО ДА ИСКЉУЧИ КАМЕРУ ПРЕ САСТАНКА: Пред колегама се појавио потпуно го - скриншот завршио у медијима (ФОТО)

Фото: А. Станковић

Вилијам Ејмос, посланик либерала који представља делове Квебека, виђен је у непримереном издању иза радног стола између застава Квебека и Канаде.

Видео уживо састанка је јавно емитован, али Ејмос у њему није говорио. Међутим, он је заборавио да искључи камеру кад је кренуо да се пресвлачи, преноси Sky News.

Скриншот голог политичара био је виљив само члановима парламента који су присуствовали састанку, али је он некако завршио код медија, али и на друштвеним мрежама.

Ејмос се након тога извинио колегама због, како је рекао, "несрећне грешке".

- Мој видео је остао случајно укључен док сам се пресвлачио у радну одећу након џогинга. Искрено се извињавам својим колегама у Доњем дому због ове ненамерне дистракције. Очигледно је да је то била искрена грешка и неће се поновити - рекао је он.

Председавајући Доњег дома Ентони Рота подсетио је посланике да увек буду на опрезу када су у близини камера и микрофона.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)