СЕЛАКОВИЋ О МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Лажним оптужбама скреће пажњу са Ђиласових рачуна

Novosti online

14. 04. 2021. у 12:02

МИНИСТАР спољних послова Никола Селаковић је оценио да нису случајне оптужбе потпредседнице ССП-а Маринике Тепић, с обзиром да на тај начин жели да прикрије важнију тему везану за њеног послодавца Драгана Ђиласа који, како наводи, поседује 57 рачуна у 17 страних држава.

СЕЛАКОВИЋ О МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Лажним оптужбама скреће пажњу са Ђиласових рачуна

ФОТО; Принтскрин / Тв Пинк

Селаковић је рекао да неће тужити Тепић која га је оптужила да је, док је био министар правде, терао полицајца који је једини осуђен у случају Савамала да призна кривицу, а да ће му заузврат помоћи да легализује своју нелегализовану кућу.

- Нећу тужити Маринику Тепић, не пада ми на памет да време трошим на тај начин. Позвао сам је да разговарамо о томе, јер замислите ту конструкцију да је министар правде вршио притисак на полицајца. То нећу да коментаришем, то је будалаштина, глупост, а да не причам о томе колика је лаж - нагласио је Селаковић.

Како је рекао, те "будалаштине" служе као димна бомба да се прикрије сума више од 28 милиона евра, долара или које год валуте који су на рачунима Ђиласа по иностранству.

- Не могу да разумем нечију машту и ниво лажи које је неко у стању да износи, али када неко штити свога шефа макар и бацајући димне бомбе, то видим као средства политичке борбе која су се одомаћила у Србији - рекао је Селаковић.

Додаје да се ипак на тај начин не могу сакрити ти рачуни које има Драган Ђилас.

- То је 57 рачуна, а цифра је преко 28 милиона евра, долара, чега год да је. Што то немате ви, ми остали који се бавимо неким јавним послом? Не бих волео да зарадим новац на тај начин и зато смо и дошли на власт да се више на тај начин не би зарађивао новац - закључио је Селаковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (28)

Ana

14.04.2021. 15:03

Озбиљни задаци којима се бави власт државе су примат, а не спекулације опозиције којима покушавају да скрену пажњу са својих малверзација за које треба кривично да одговарају.