КРЕНУЛА КАМПАЊА ПРОТИВ ЈАСМИНЕ ВАСОВИЋ: Посланик СНС-а - Биће изложена притисцима, не само криминалаца, већ и дела опозиције

Танјуг

08. 04. 2021. у 19:39

ПОСЛАНИК Српске напредне странке Александар Мирковић изјавио је вечерас да је уверен да ће Јасмина Васовић, узимајући у обзир њену биографију, савесно и одлучно обављати функцију председника Врховног касационог суда на коју је изабрана.

КРЕНУЛА КАМПАЊА ПРОТИВ ЈАСМИНЕ ВАСОВИЋ: Посланик СНС-а - Биће изложена притисцима, не само криминалаца, већ и дела опозиције

Foto: Printskrin

У расправи о избору председника Врховног касационог суда Мирковић је Васовићевој пожелео успеха, али и храбрости.

- Биће излозена различитим притсцима и то не само криминалаца којима је то манир, већ и једног дела опозиције који је увелико у кампањи против ње - навео је Мирковић.

Колико су спремни далеко да иду у томе показује и преседан који, како каже, није виђен у свету, а то је да један политичар који је "прибијен" доказима о његовом богатству од 68 милиона евра кривично гони дрзавну институцију само зато што ради свој посао.

- Драган Ђилас је проширио кривичну пријаву против Вучића, Малог, Владанке Маловић и њоме обухватио директора Управе за спречавање прања новца Зељка Радовановића, што је нечувено - рекао је Мирковић.

Он је оценио да то показује Ђиласову немоћ, али и отворену претњу сваком ко се усуди да у складу са законом преиспита његово енормно богатство.

- Пред законом су сви једнаки и то је разлика између политике Александра Вучића, СНС и пропалог режима ДС-а Ђиласа, Јеремића, Тадића - закључио је Мирковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)