ВУЧИЋ УЖАСНУТ: Председник упозорио да постоји покушај спречавања демократије у Србији

Танјуг

07. 04. 2021. у 11:59

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је данас да је ужаснут покушајем спречавања напретка демократије у Србији, уз питање зашто се као проблем апострофира то ако активисти странака желе да разговарају са грађанима у кампањи од врата од врата.

ВУЧИЋ УЖАСНУТ: Председник упозорио да постоји покушај спречавања демократије у Србији

Д.Миловановић

Он је тиме одговорио на констатацију новинара да је правни тим организације “Не давимо Београд” открио ко је стајао иза кол центара, односно позива који су грађани добијали током избора 2020. и питање зашто су они сада против кампање од врата до врата.

- Зашто не смем да разговарам са грађанима, ако сам пристојан, учтив? Сећам се Тадићеве кампање на Врачару, да је звонио на врата људима… Шта је проблем ако неко каже да је из неке странке, да би желео да разговара, а свако може да одбије - рекао је Вучић.

Како каже, то се ради у свим земљама света.

- Иза тога се крије покушај да забране комуникацију са грађанима, и да она буде органичена само на њихове објаве, пошто себе воле највише на свету… А, да не чују никад неког другог. Знају и да немају партијску инфраструктуру и активисте који би да се ангажују на терену, па би да ограниче оне који хоће нешто да раде - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)

Ivana

07.04.2021. 22:31

Moguće predsedniče jer sve informacije prođu kroz INFOBIRO a te informacije se operu i šalju kao lažne vesti, aonda Đilas kao lažnu vest šalje EU., zato imamo iscenzurisane izveštaje, i ništa nije kako treba. Dragan Đilas je lažov.