БИВШИ БИ БЕОГРАД: Одбор СНС-а у Шапцу изрекао оштре критике на рачун Небојше Зеленовића

В. Митрић

03. 04. 2021. у 22:33

ГРАДСКИ одбор Српске напредне странке у Шапцу оцењује да је председник партије Заједно за Србију Небојша Зеленовић „толико гладан за влашћу да из њега излазе невероватни потези“.

БИВШИ БИ БЕОГРАД: Одбор СНС-а у Шапцу изрекао оштре критике на рачун Небојше Зеленовића

ФОТО: В . Митрић

- Бивши градоначелник Шапца још увек не може да се опорави након што су му суграђани на протеклим изборима отказали поверење - истичу из ГО СНС у Шапцу. - Сада вршља по Србији како би прикупио симпатизере, а да иронија буде већа, самог себе препоручује, ни мање ни више, него за градоначелника Београда. Небојша Зеленовић сматра да је заслужио место првог човека престонице, а није био у стању да се задржи ни у родном Шапцу. Да му народ не верује, показало се и пре локалних избора и то на референдумима које је организовао у градским, приградским и сеоским месним заједницама о трошењу новца од пореза на имовину. Тада су му леђа окренули и најближи суседи који су на његов предлог да новац буде потрошен за изградњу олимпијског базена, убедљиво рекли не. Од 6.119 грађана уписаних у бирачки списак у Месној заједници "Жика Поповић", подржало га је свега 138 људи. 

Непребол због одласка са власти, код Небојше Зеленовића је преголем. Чини се да, осим у каси пореских обвезника, не може да се нигде другде пронађе, па тако лута очајан по Србији и нуди решење чак и за климатске промене. Питамо се да ли је бивши руководилац Шапца пронашао решење како да у буџет града врати пет милиона евра који су ненаменски потрошени 2015. године? И како народу, који покушава да врбује за своје глобалне циљеве објашњава, како је могуће да процес за ненаменско трошење толиког новца застари?

- Градски одбор Српске напредне странке подсећа јавност да се за бившег градоначелника Шапца везују бројне финансијске малверзације, као и противзаконито и противуставно деловање, што је Уставни суд и образложио у случају фамозних референдума о трошењу новца од пореза на имовину. Шабац је оставио у катастрофалном финансијском стању, а на сваком кораку наши суграђани могу да виде резултате дводеценијске владавине групе блиске Небојши Зеленовићу. И такав политичар има амбицију да води главни град. Ако је то било изречено поводом 1. априла, Светског дана шале, морамо да признамо да је одлична - кажу у ГО СНС у Шапцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)