"СЛОБИ ТО НИЈЕ ПАДАЛО НА ПАМЕТ": Бане Ивковић о судбоносној ноћи у вили "Мир" - открио грешку у серији "Породица"

Новости онлине

03. 04. 2021. у 11:32

БРАНИСЛАВ Бане Ивковић, некадашњи високи функционер СПС, гостовао је јутрос на телевизији поводом емитовања серије Породица која је изазвала велико интересовање за сада већ историјске догађаје од пре 20 година.

СЛОБИ ТО НИЈЕ ПАДАЛО НА ПАМЕТ: Бане Ивковић о судбоносној ноћи у вили Мир - открио грешку у серији Породица

Фото: Принтсцреен

Ивковић је јутрос у јутарњем програму ТВ Пинк на самом почетку гостовања рекао да га је ова серија лично много погодила а највише оно с пиштољем јер га Слободан никад није држао уз себе.

- Не да није имао код себе, него му напамет није падало - рекао је Ивковић додавши да су уз Милошевиће једини до краја остали он и Славица (Ђукић Дејановић).

Фото: Принтсцреен

- Истина је да је Мира склонила пиштољ, видео сам га на једној наткасни. Слоба је човек био заспао од умора, а Мира га је узела са те наткасне и само ми показала да ћутим и однела га. А то да је витлао пиштољем, то није тачно и то ме баш нервира - рекао је Ивковић. 

- Славица и ја били смо до краја док Слободан није отишао у затвор - рекао је Ивковић додавши да је Тома Фила дошао знатно касније јер је био у Гроцкој. - Слободан ми је рекао да га зовем јер он сам није могао да га добије.

Ивковић је испричао да је Филу добио преко његове жене Весне и да их је пробудио у Гроцкој.

- Човек је у пола ноћи устао, спаковао се и дошао за сат времена - рекао је Ивковић. 

Фото: Принтсцреен

Он је рекао да серија показује да је интересовање за те догађаје и велико те да је чињеница да је Слободан, мрзели ли га или волели, био историјска личност која је обележила једну изузетно тешку епоху за ову земљу и народ.

- Више од пола Србије седело је испред екрана и могло да види Слободана на један други начин - рекао је Ивковић додавши да је Милошевићу једини циљ био да спасе људе у вили и око ње.

Ивковић је рекао и да није Слободан поцепао план З4, него да је "(Биљана) Плавшићка организовала људе да га одбију". Он је казао и да га је Слободан потписао и да је хтео да се тај план спроведе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЗБОГ РУСИЈЕ НАМ БЛОКИРАЈУ ПРИСТУП КАСИ ЕУ? Србија пред великим проблемом - Брисел би могао да закључа фондове!