АДВОКАТ БРАНКО ЛУКИЋ ПОРУЧИО: Једног дана ће неко одговарати због изручења генерала Младића, то је била срамота за Србију! (ВИДЕО)

Novosti online

01. 04. 2021. у 16:31

АДВОКАТ Бранко Лукић, главни бранилац Ратка Младића изјавио је да је срамота за Србију изручење генерала Ратка Младића Хашком трибуналу.

АДВОКАТ БРАНКО ЛУКИЋ ПОРУЧИО: Једног дана ће неко одговарати због изручења генерала Младића, то је била срамота за Србију! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин Хепи ТВ

- Генерал Младић је испоручен у моменту када није могао бити испоручен и када није могао да прати суђење јер је био болестан човек. То више није потребно ни доказивати. Сматрам да срамота због његовог изручења лежи на Србији. Морамо некад и себе да погледамо и да знамо шта смо ми грешили - рекао је Бранко Лукић за Хепи ТВ.

Председник СРС проф. др Војислав Шешељ додао је да бивши председник Србије Борис Тадић мора једног дана одговарати за срамно изручење генерала Младића.

- Мислим да ће једног дана доћи време да људи одговарају за оно што су нелегално радили. Када сам срео генерала Младића, он је стварно био руина од човека, а већ је изгледао мало боље од времена када је изручен. Међутим, добио је воду у плућима, а пре тога је имао инфаркт пре тога, мождане ударе... Писао сам неколико поднесака и нико није обраћао пажњу. Ми смо адвокати у великом делу заштићени јер се не ради о нашој кожи, а ови људи су горе, трпе. Одведени су у другу државу, породице не могу да их посећују јер немају новца, а када дођу не могу да остану колико хоће, тамо су изгубљени и не говоре језик - рекао је адвокат Лукић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)