ОВАКО ИЗГЛЕДА БИВША СЛОБИНА СНАЈКА: Изненадиће вас како је говорила о Милошевићу, ево шта је највише волео у Хагу

Новости онлине

30. 03. 2021. у 14:14

СИН некадашњег председника СРЈ Слободана Милошевића, Марко први пут оженио се са Милицом Гајић, након удаје Милошевић.

ОВАКО ИЗГЛЕДА БИВША СЛОБИНА СНАЈКА: Изненадиће вас како је говорила о Милошевићу, ево шта је највише волео у Хагу

Фото: АП

Милица Милошевић била је прва снаха Слободана Милошевића, а познато је и да је за време деведесетих управо она прва уградила силиконе у груди. Ту није био крај.

Супруга Марка Милошевића није жалила новац како би се средила од главе до пете. Напумпала је усне до максимума, средила нос, али и јагодице. Увек је била сређена, обучена у луксузну гардеробу и углавном парадирала на високим штиклама.

Марко је 1997. година купио и кућу са великим базеном у ком је температура стално била 38 степени, те је млада снаја уживала у луксузу. Милица је породици Милошевић остала верна до самог краја, а овако је говорила о свом покојном свекру.

- То је вероватно најбољи човек којег сам упознала и којег ћу икада упознати. Он је посебна личност. Свако ко га није познавао као ја био је на губитку. Такав се више неће родити - изјавила је Милица једном приликом за Слободана Милошевића кога је редовно посећивала у Хагу:

- Посећивала сам свекра скоро до последњег тренутка, водила сам и дете. Био је то тежак период. Слобу сам много волела, значило ми је што сам била привилегована да код њега одлазим. Њему је много значило када сам му доводила унука... Трудили смо се да Марко уопште не види да је то затвор. Сећам се, Слоба је једном донео велики бели пано, на којем је Марко цртао. Слоба је то после окачио у својој соби. Нажалост, то је све остало у Хагу.

 

Милица је, иако није више део породице и даље добро збринута. Живи у Пожаревцу, ретко се појављује у јавности, док је Марко одавно у Русији где је, све док није преминула, живео са мајком Мирјаном Марковић и новом женом са којом је добио и ћерку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)