МУП У АКЦИЈИ! Пронађена илегална лабораторија марихуане - Вулин послао јасну поруку

Танјуг

29. 03. 2021. у 17:06

СРБИЈА неће бити сигурно место за нарко-дилере, а полиција ће их гонити без обзира да ли продају грам марихуане или су направили плантажу, поручио је данас министар унутрашњих послова Александар Вулин.

МУП У АКЦИЈИ! Пронађена илегална лабораторија марихуане - Вулин послао јасну поруку

Фото: МУП

Приликом обиласка илегалне лабораторије за марихуану, коју је полиција открила у месту Гаково код Сомбора, Вулин је нагласио да је свака заплена наркотика за полицију велики успех и велика победа.

- Организована банда која је ово радила, више то неће моћи да ради. Неће моћи да трује нашу децу, а технологија и новац који су уложили неће послужити за оно за шта су мислили, већ су њоме осигурали себи дугогодишњу робију - рекао је он.

Вулин је, саопштио је МУП, оценио да се са сваким откривањем илегалне производње наркотика чувају људски животи, те да је свако ко прода дрогу детету - убица.

- Верујем да треба судити за покушај убиства свакоме ко прода дрогу, посебно малолетнику, али и важећи закони су довољно добри да овакав олош ставе на дугогодишњу робију - поручио је он.

Фото: МУП

Министар се захвалио полицијским службеницима у Сомбору који су урадили велику заплену у Гакову и додао да сви припадници МУП-а посебан акценат дају борби против наркотика и нарко-дилера.

У илегалној лабораторији у Гакову заплењено су 2.176 биљака марихуане, опрема за производњу и суплементи.

Фото: МУП

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога ухапшени су 36.годишњи Д. Б, 26.годишњи С. Б. и 31.годишњи Д. Д. који су привредени Вишем јавном тужилаштву у Сомбору.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)