МИНИСТАР ВУЛИН ОДГОВОРИО ЕДИЈУ РАМИ: Памет да извози не може, али зато је без премца у извозу наркотика

Novosti online

24. 03. 2021. у 18:57

МИНИСТАР полиције и полиције и председник Покрета социјалиста Александар Вулин прокоментарисао је провокације Едија Раме поводом годишњице бомбардовања СРЈ од стране НАТО-а.

МИНИСТАР ВУЛИН ОДГОВОРИО ЕДИЈУ РАМИ: Памет да извози не може, али зато је без премца у извозу наркотика

Фото: П. Митић

- Већи је траг у политици Рама оставио засмејавајући колеге избором шарених чарапа и ципела, него што је изнео неку идеју вредну пажње. Премијер земље у којој је "жута кућа", морао би да тражи опроштај што су у његовој земљи отетим Србима вадили органе и продавали их, а не да вређа земљу и народ чијој историји и култури може само да завиди- изјавио је министар полиције и председник Покрета социјалиста Александар Вулин коментаришући провокације Едија Раме поводом годишњице бомбардовања СРЈ од стране НАТО-а.

- Оно зла што Албанија није могла да нама учини, учинили су НАТО бомбардери. Зато се грађанима Европе Албанија захвалила како је могла и знала, послала им је најбољи део свог друштва, нарко-дилере, да потрују децу у земљама Запада. Рама памет да извози не може, али зато је без премца у извозу наркотика. Да се Албанија нешто наљути на ЕУ и уведе им санкције, пола ЕУ би упало у апстинентску кризу- рекао је министар и председник ПС-а Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)