СЕЋАЊЕ НА ДЕЦУ СТРАДАЛУ У НАТО БОМБАРДОВАЊУ: Вулинова омладина одала пошту Милици Ракић са 22 беле руже

Novosti online

24. 03. 2021. у 17:30

ОМЛАДИНА Покрета социјалиста Београда, на челу са председником Градског одбора Владимиром Илићем, данас је одала пошту трогодишњој Милици Ракић и свој деци страдалој у НАТО бомбардовању.

СЕЋАЊЕ НА ДЕЦУ СТРАДАЛУ У НАТО БОМБАРДОВАЊУ: Вулинова омладина одала пошту Милици Ракић са 22 беле руже

Фото: Новости

Омладина ПС-а се, уз 22 беле руже поклонила Милици, али и сваком невино страдалом српском детету.  

- Да је жива, да није убијена од стране НАТО агресора, Милица Ракић би данас имала 25 година, била би успешна, млада девојка, срећна крај своје породице.

Покрет социјалиста, баш као и сви грађани наше земље, никада неће заборавити агресију НАТО пакта на СР Југославију и тих 78 дана пакла и ужаса.

Нити можемо да заборавимо, нити можемо да опростимо хиљаде невиних жртава, разорене мостове, болнице и фабрике, баш као што не можемо да заборавимо да су за досовску власт српске жртве биле само колатерална штета коју је требало што пре заборавити.

Ни једна од 19 земаља Алијансе није се покајала зато што је бомбардовала Србију, нити смо икада добили одговор ко је убио Милицу Ракић и осталу српску децу.

И данас се настављају притисци да Србија уђе у НАТО пакт, да се одрекне Косова и Метохије, да уведе санкције Русији и Кини, али је данашња Србија суверена, јака и независна земља, а њен председник Александар Вучић човек који не подлеже притисцима и уценама.

Неизмерно смо поносни на председника Вучића и на нашег лидера Александра Вулина који су имали довољно храбрости да ствари називају правим именом и да српским жртвама врате достојанство- навели су у омладини Покрета социјалиста Александра Вулина поводом обележавања почетка НАТО агресије на Србију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)