СЕЛАКОВИЋ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН ЛАВРОВУ: Састанак 16. априла у Москви

Танјуг

21. 03. 2021. у 22:03

МИНИСТАР спољних послова Никола Селаковић честитао је данас рођендан шефу руске дипломатије Сергеју Лаврову, са којим ће се 16. априла састати у Москви.

СЕЛАКОВИЋ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН ЛАВРОВУ: Састанак 16. априла у Москви

Никола Селаковић / Фото Петар Милошевић

"Упућујем Вам искрене честитке и најбоље жеље поводом Вашег рођендана. Ваше богато дипломатско искуство и неуморно залагање на заштити интереса Руске Федерације вредни су дивљења и представљају узор будућим генерацијама", наводи се у честитки Селаковића.

Селаковић је навео да са великим задовољством ишчекује предстојећи сусрет са руским колегом, 16. априла у Москви, који ће, истиче, дати нови подстицај развоју традиционално блиских односа и сарадње наше две братске земље и даљем јачању стратешког српско-руског партнерства.

Фото: ЕПА

Сергеј Лавров

Министар је захвалио за принципијелну подршку очувању суверенитета и територијалног интегритета Србије и заштиту интереса српског народа на међународној арени.

"Уважени пријатељу, желим Вам добро здравље, породичну срећу и успеха у обављању Ваше одговорне дужности на добробит пријатељског руског народа. Користим и ову прилику да Вам још једном поновим изразе свог високог поштовања", навео је Селаковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)