АНДРИЈАНА НЕШИЋ О ЂИЛАСОВИМ УВРЕДАМА: Сваки политичар мора да се навикне на тешка питања, вређање је недопустиво (ВИДЕО)

Novosti online

21. 03. 2021. у 10:23

ПОМОЋНИК главног и одговорног уредника "Вечерњих новости" за дигитална издања Андријана Нешић коментарисала је на ТВ Пинк непримерене коментаре које јој је упутио Драган Ђилас на конференцији за штампу и истакла да сваки политичар мора да се навикне на тешка питања.

АНДРИЈАНА НЕШИЋ О ЂИЛАСОВИМ УВРЕДАМА: Сваки политичар мора да се навикне на тешка питања, вређање је недопустиво (ВИДЕО)

Фото: ТВ Пинк принтскрин

- Прво је коментарисао мој изглед, тј. како сам изгледала на вашој телевизији један дан, а како другог дана. Онда су уследили напади попут оних да смо ми у "Новостима" лажови, да он неће да одговара на наша питања. Ја разумем да су наша питања за њега тешка, али сваки политичар мора да се навикне на тешка питања, а то да неко некога вређа по физичком изгледу или у професионалном смислу, то је по мом мишљењу недопустиво. Недопустиво је да било ко вређа нечији изглед. Део јавности је реаговао, али по мом мишљењу било који новинар не би смео то да проживљава. Битно је да ми радимо свој посао и само то радимо. Никада овако нешто нисам доживела - изјавила је Андријана Нешић.

Она је изјавила да је Ђилас опет поделио новинаре на подобне и неподобне.

- Нисам била само ја та којој је он одбио да одговори на питања. Некима је одговорио. Опет направио поделу на подобне и неподобне новинаре - изјавила је Нешић.

Ово није први пут да се Драган Ђилас овако опходи према новинарима, рекла је чланица Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић.

- Широка је историја. Он је јуче у једном тренутку наставио да вређа колегиницу из "Вечерњих новости" и рекао јој једну врло важну ствар: "Ви сте били бољи оног дана, почели сте да радите посао за који сте плаћени", и онда се ту поставља много опасније питање - ко плаћа оне који постављају погодна питања? Посебно узнемирава јер је ово жена. Он је покушао да спусти на свој ниво новинарку Андријану, наравно да у томе није успео. Они имају слоган "Има ко да пита", има ко да пита, али изгледа да нема ко да одговори. Ђилас нема одговор на питања одакле ти милиони на Маурицијусу, колико је утајио порез - рекла је Божић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (32)

ОДРЕКНИТЕ СЕ МИТА О ЈАСЕНОВЦУ! Хрватска академија наука усвојила документ којим тражи да Србија пре уласка у Еу испуни читав списак услова