"ИМАЈТЕ РАЧУНЕ НА МАУРИЦИЈУСУ": Ивица Дачић дао савет пред изборе и предложио слоган ССП

В. Н.

19. 03. 2021. у 10:19

ПРЕДСЕДНИК Скупштине Србије и лидер СПС Ивица Дачић изјавио је у четвртак да је морално, политичко и кривично-правно питање да се утврди како је Ђилас зарадио новац и подсетио да није дозвољено имати рачуне изван земље.

ИМАЈТЕ РАЧУНЕ НА МАУРИЦИЈУСУ: Ивица Дачић дао савет пред изборе и предложио слоган ССП

Архива

Дачић је рекао да га интересује шта ће надлежни органи да предузму, не само Агенција за спречавање корупције, већ и Пореска управа која је добила нова овлашћења.

- После свега, не знам какав бенефит Ђилас може да донесе за политичку организацију коју води. Шта би било нешто што би привукло бираче? "Имајте и ви рачуне на Маурицијусу", то може да буде слоган - рекао је Дачић, и оценио да је реч о потпуном моралном колапсу шефова такозване бојкоташке опозиције.

Подсетио је на информације које су се могле чути годинама уназад у вези са трговањем секундама на јавном сервису у време док је Ђилас био на власти, да је све морало да иде преко његове агенције, те оценио да су потврда тога управо пронађени рачуни. Он је Ђиласова објашњења назвао лицемерјем, додајући да не зна како ће сад да све то демантује, кад су се појавили докази.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)