ВУЧИЋ ПИТАО МАРИНИКУ И ЂИЛАСА: Зашто не кажу да ли крију рачуне у Швајцарској и на Маурицијусу? Ја немам рачуне нигде!

Novosti online

10. 03. 2021. у 23:31

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић вечерас је упитао да ли поједини челници опозиције крију новац у офшор зонама, на Маурицијусу, у Швајцарској и другим земљама.

ВУЧИЋ ПИТАО МАРИНИКУ И ЂИЛАСА: Зашто не кажу да ли крију рачуне у Швајцарској и на Маурицијусу? Ја немам рачуне нигде!

Фото: Принтскрин

Вучић је, на оптужбе Маринике Тепић, рекао да је хиљаду пута разговарао са Мишом Вацићем, и да се јављао и људима који су гори од њега, попут Јеремића и Ђиласа.

- Ја сам пристојан човек, јавим се увек. Они су данас признали да је њихов највећи политички противник незаконито прислушкиван. Да се разумемо, да сам причао са црним ђаволом они су то морали да престану да слушају. Али ја имам контрапитање. Да ли сте месецима размењивали информације са једним панчевачким нарко дилером? Сваки дан. Ја ту госпођу која је запослена у фирми Драгана Ђиласа, питам да ли је тачно да има рачуне на Маурицијусу. Имате ли рачуне у Швајцарској - запитао је Вучић, и рекао да он нема рачуне нигде, и да код њега нема криминала.

Вучић је нагласио да је разлика између њега и оних који га нападају у томе што он живи за Србију, и да га не интересује шта о њему причају данас, већ шта ће причати за педесет година. Он је додао да никада неће дозволити да мафија уништи све што је постигнуто.

- Исећи ћемо мафијашку хоботницу, и посећи ћемо оне који мисле да могу да владају Србијом, и то за туђ рачун и за туђе интересе. Поносан сам шта је Србија постигла у задњих девет година. Борићемо се до краја и исећи ћемо мафију и прљаве тајкуне - закључио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)