ВУЧИЋ: "Ферари" од 400.000 евра који је возио Папић припада Кељмендијевом човеку

Novosti online

10. 03. 2021. у 22:43

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић подсетио је и на случај Горана Папића, бившег заменика начелника СБПОК који се сликао у "ферарију" од 400.000 евра, и открио чије је то возило.

ВУЧИЋ: Ферари од 400.000 евра који је возио Папић припада Кељмендијевом човеку

Фото: Принтсцреен

- Али проблем је ако је тај "ферари извесног Бајрамија, који са Насером Кељмендијем дилује дрогу. Поставља се питање шта српски полицајац ради у колима једног Бајрамија. Зато што је држава кренула на њих, желе да униште живот и мени и мојој породици и мојој деци. Имате безброј примера. Од Јовањице, па знате све. У једном тренутку сам бежао од тога да чујем истину. Да моји сарадници могу да буду одговорни за такве гадости. Ја већ годину и нешто дана знам све, ко са ким сарађује. И живим са тим, и не могу да вам објасним колико се мучим, пошто сам ја те људе бирао - рекао је он.

Вучић је упозорио све криминалце и мафијаше да су погрешили када су ударили на Србију и на њега.

- Оваквих покушаја рушења државе нема без иностраног фактора. Крив сам и због још једне ствари. Људи су научили да ви правите нагодбе са њима. Кажу вам еј објавићу нешто о теби или твојој породици, а ти мораш да нас слушаш. Шта мислите зашто сам ја готово једини политичар који је нападан у најпрљавијем гласилу у овом делу Европе какав је "Таблоид". Шта мислите зашто? Па ја не пристајем на уцене ни на договоре са мафијом. Не пристајем на труле компромисе, да дозволим да неко нешто ради, из неког страха - казао је председник.

- Моја порука главосечама и криминалцима, свима што нам трују децу дрогом: Можете да радите шта год хоћете, али вам ја саветујем да пронађете најбоље решење у покушају да ме склоните на неки други начин. Зато што вам се нећу покорити, и борићу се против мафијаша, тајкуна, криминалаца и лопова. И гробови моји бориће се са њима. И гарантујем нашем народу да ћемо се изборити са њима - нагласио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)