ВУЧИЋ О НАПАДИМА ДАКЕ ДАВИДОВИЋА: Велика је нервоза јер он мора да помогне Ђукановићу

Novosti online

10. 03. 2021. у 22:14

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић прокоментарисао је нападе Даке Давидовића.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА ДАКЕ ДАВИДОВИЋА: Велика је нервоза јер он мора да помогне Ђукановићу

Фото: Принтскрин

- Када су ми говорили у полицији пред отварање споменика Стефану Немањи о броју полицајаца, мени није падало на памет да кажем да било ко је планирао атентат на мене. То су крупне речи. Тај човек може да говори шта хоће. Велика је нервоза због тога што Србија неупоредиво брже напредује од свих у регоину. Велика је нервоза јер он мора да помогне Ђукановићу и то све прикривено. То је толико глупо и бесмислено, и желим да се захвалим епископу Јоаникију што је реаговао

-Сваког дана слушам како нападају шефа државе за најгоре лажи. Сетите се како су нападали Радојичића. Лаж је постала главни метод деолвања оних који би да руше Србију - казао је Вучић.

Вучић је даље рекао да су такви напади најјачи када Србија показује напредак и лидер у региону.

- Црна Гора нам је бежала за плате, а сада смо далеко испред њих и много су успешније. Заостајали смо 70 евра за БиХ, а данас смо 70 евра испред њих. Када то видите, када видите да смо први по вакцинацији, да градимо путеве и болнице, када видите да показујемо способност да напредујемо, и држимо се као суверена земља, па шта мислите коме је у интересу да нас нападају - запитао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)