ВАЖНО ЈЕ ДА ЉУДИ ВИДЕ ПРОТИВ ЧЕГА СМО УСТАЛИ: Премијерка истакла - "Из обзира према породицама сакривене су најпотресније ствари"

Новости онлајн

07. 03. 2021. у 21:59

ВАЖНО ЈЕ ДА ЉУДИ ВИДЕ ПРОТИВ ЧЕГА СМО УСТАЛИ: Премијерка истакла - Из обзира према породицама сакривене су најпотресније ствари

Фото: Принтскрин

У ВЕЧЕРАШЊОЈ емисији "Хит Твит" премијерка Ана Брнабић коментарисала је узнемирујуће фотографије злочина клана Вељка Беливука које је синоћ, након седнице Савета за националну безбедност приказао министар полиције Александар Вулин.

Премијерка је истакла да су заправо приказане неке мање језиве фотографије, као и да јој је жао што људи не могу све да виде.

Брнабић је навела да су из обзира према породицама сакривене најпотресније ставари.

- Изузетно је важно да грађани разумеју против чега су устали Влада Србије и Вучић лично и коме су објавили рат. Данас смо већ имали неке људе који их бране. Видите људе који наново нападају председника директно или индиректно стају у одбрану мафије. Било је важно показати какве су то звери. Грађани треба да разумеју колико је опасна ова борба била. Ове фотографије су ништа према онима које смо нашли - истакла је Брнабић.

Подсетимо,  вечерашњој емисији Хит Твит" гледаоци ће бити у прилици да виде нове, ексклузивне снимке бруталности криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)