ПОКАЗАО ДА ЈЕ ПРЕ СВЕГА ЧОВЕК Вучић упутио извињење истарским винарима: Направио сам грешку због које ми је искрено жао (ВИДЕО)

Novosti online

07. 03. 2021. у 11:03

ПОКАЗАО ДА ЈЕ ПРЕ СВЕГА ЧОВЕК Вучић упутио извињење истарским винарима: Направио сам грешку због које ми је искрено жао (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић упутио је извињење винарима из Истре због изјаве у једном интервјуу. Он је рекао да се због своје изјаве каје и да му је искрено жао.

- Направио сам много грешака и правим их свакога дана. Ваљда је то разлика између нормалних људи и оних који се праве да су безгрешни - почео је Вучић.

- Ја сам пре неки дан у једном политичком интервју направио велику грешку због које се кајем и због које ми је искрено жао. Не зато што нисам рекао оно што мислим, ја стварно нисам веики љубитељ малвазије. Али сам свакако неко ко нема никаква права да вређа труд и рад виноградара и винара који се боре за свој производ. И који напорно раде, који марљиво раде да тај свој производ продају на тржишту.

- Молим све винаре у Истри да ми опросте због овога, да ми опросте, јер то што ја нешто не волим, не значи да то није добро и не значи да ја то морам да знам. Да ми опросте, а и да кажем хвала унапред што су прихватили ово моје извињење, а ја ћу водити рачуна да такве грешке не правим - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (40)

star

07.03.2021. 11:38

Možda je nehotično povredio svojom izjavom Vučić istarsek vinare, ali niko mu ne može ospriti mišljenje o vinu Malvazija, koje hrvati hvale na sva usta, a mi smatramo da imamo daleko kvalitetnija vina od Malvazije.

Maja

07.03.2021. 22:22

Predsednice, nemate vi sta njima da se izvinjavate. Niste rekli nista lose ni netacno, pogotovu naspram onoga sto moze da se cuje svakodnevno iz njihove "lijepe" iz sabora pogotovu i sa njihovih portala. Da se coveku smuci i najukusnija hrana zalivena sa najkvalitetnijim vinom, kakve sve bljuvotine i gadosti dolaze od njih svakodnevno. Prema tome, iskreno, sve u redu...