ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА! ПРОНАЂЕН ВЕЛИКИ АРСЕНАЛ ОРУЖЈА: Председник управо саопштио најновију вест

Новости онлине

06. 03. 2021. у 22:00

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА! ПРОНАЂЕН ВЕЛИКИ АРСЕНАЛ ОРУЖЈА: Председник управо саопштио најновију вест

Фото: Танјуг/Раде Прелић

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић саопштио је да је јуче између Шапца и Лознице заплењена велика количина оружја.

- Јуче смо у рејону Шапца и Лознице запленили 21 цев, већи део дугих цеви, скупе израде, има снајпера, оптичких нишана. Наши органи, БИА и МУП, раде на томе, видећемо са којом криминалном групом ће то бити повезано, то је највећи арсенал који је до сада пронађен. То је радила шабачка полиција, сада ће радити и централни органи власти.

Са овом бандом смо завршили. Њиховим наследницима: готови сте, бићете ускоро иза решетака. Држава Србија да трпи нарко-дилере и убице неће, обрачунаћемо се са њима. То ће бити и по многим градовима широм Србије. Од Врања до Суботице, од Ваљева до Ниша, у сваком Нишу биће хапшења колико хоћете.

Они који мисле да убијањем и продајом дроге могу да постигну нешто у животу и добију важно место у друштву, не. Такви људи треба да буду презрени и сви они који већ кренули и из својих медија и политичких структура да говоре како су постојали други мотиви, важно да добро разумеју и да им буде јасно да држава неће да се игра са таквим стварима, али ћемо им одговарати речима. Очистићемо државне органе од свих њихових сарадника - поручио је Вучић.

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Ivana

07.03.2021. 01:45

Što se Srbije nadam se da će svi mafijaši biti uhapšeni, ali što se spoljnog faktora tiče tu mora da se radi na njegovoj bezbednosti. najverovatnije pretnje Vučiću stižu zbog KiM, jer EU, SAD doživljaju KiM kao svoju teritoriji, to više nije ni Albanska nego njihova.