МОНСТРУОЗНЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЋЕ ПРИКАЗАНЕ: Сазнајемо шта нас очекује након седнице Савета за националну безбедност

Новости онлајн

06. 03. 2021. у 19:22

МОНСТРУОЗНЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЋЕ ПРИКАЗАНЕ: Сазнајемо шта нас очекује након седнице Савета за националну безбедност

Фото: З.Ј.М.

ФОТОГРАФИЈЕ узнемирујућег садржаја на којима су приказани монструозни злочини биће приказане вечерас након седнице Савета за националну безбедност, сазнају "Новости".

Како се сумња, ове злочине починили су Вељко Беливук и припадници његовог криминалног клана, а борба против организованог криминала једна је од кључних тема седнице.

Препорука је да се деца, млађи од 18 година и особе осетљивог здравственог стања удаље у тренутку када министар полиције Александар Вулин најави приказивање узнемирујућег садржаја.

Како је Вучић најавио раније данас, на седници ће се разматрати и ситуација с корона вирусом, нове прилике на Косову и Метохији, у региону, у свету и Европи, новој администрацији у САД, а пре свега о борби против организованог криминала.

Седници присуствују премијерка Ана Брнабић, министар одбране Небојша Стефановић, министар полиције Александар Вулин, министар финансија Синиша Мали, министар иностраних послова Никола Селаковић, министарка правде Маја Поповић директор БИА Братислав Гашић, начелник Генералшатаба Војске Србије Милан Мојсиловић, државни тужилац Загорка Доловац и директор полиције Владимир Ребић.

После седнице, према најавама између 20 и 21 сата, Вучић ће се обратити медијима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)