ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Главна тема борба против организованог криминала

Новости онлине

04. 03. 2021. у 14:03

ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Главна тема борба против организованог криминала

Фото: Танјуг/Тара Радовановић

СЕДНИЦА Савета за националну безбедност на којој би требало да се расправља о детаљима у вези са акцијом борбе против организованог криминала у Србији заказана је за суботу у 18 сати.

Председник Србије Александар Вучић најавио је раније могућност да због нових сазнања државних органа у борби против организованог криминала буде одложена Седница савета за националну безбедност која је била заказана за данас.

- Добио сам одређене информације па је могуће да померимо одржавање седнице Савета за националну безбедност, велике су теме, али то ћемо знати у року наредна два сата да не бисмо направили формално-правну грешку - рекао је тада Вучић одговарајући на питање новинара да ли постоје нека нова сазања у борби државе против криминала.

У сваком случају та борба ће бити настављена и држава ће се брутално, озбиљно и одговорно обрачунати са онима који су мислили да је одсецање глава оних којим им се не допадају начин решавања проблема, поручио је Вучић.

- Све што могу да кажем када нам формално правне претпоставке буду дозволиле и када будемо све чињенице ставили на сто и показали, народ у Србји биће благо речено шокиран. Па ћу онда да питам те стручњаке кога су штитили и да ли би волели да се то било коме и било коме догоди - рекао је Вучић.

(Информер.рс)

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

Sofija

04.03.2021. 22:56

Sa velikom pažnom isčekujemo sednicu saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će se obelodaniti sve kriminalne radnje. Država će se izboriti sa kriminalnim grupama i otkriti sve učesnike. Konačno će istina izaći na videlo!