СИМБОЛИЧНА И ОПАСНА ПРОМОЦИЈА ПАКЛЕНОГ ПРОЈЕКТА "ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ": Црни двоглави орао на састанку Лајчака и Харадинаја

Novosti online

02. 03. 2021. у 20:49

СИМБОЛИЧНА И ОПАСНА ПРОМОЦИЈА ПАКЛЕНОГ ПРОЈЕКТА ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ: Црни двоглави орао на састанку Лајчака и Харадинаја

Foto: Tviter

НА званичном Твитер налогу Мирослава Лајчака постављена је фотографија са састанка са Рамушем Харадинајем иза кога је постављена албанска застава.

Црвени барјак са двоглавим орлом стајао је тик поред Рамуша Харадинаја током званичног састанка тако да словачки дипломата није могао а да то не примети.

У питању је очигледно симболична и опасна промоција пакленог пројекта "велике Албаније" који у пракси увелико спроводе власти у Приштини и Тирани.

Застава Албаније нашла тик поред Харадинаја који је отворено најавио референдум о уједињењу тзв. Косова и Албаније.

Подсећамо, лидер Алијансе за будућност (тзв.) Косова Рамуш Харадинај је рекао да ће путем референдума тражити уједињење (тзв.) Косова са Албанијом 2025. године уколико до тада Приштина не оствари напредак на путу ка Европској унији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Dile

02.03.2021. 22:33

Da li taj evropski diplomata ima svoj tim koji bi.pre svakog sastanka trebao da pregleda ambijent u kojem se.sastanak održava. Ovo je skandal , praktično Lajčak aminuje stvaranje velike Albanije. Šiptare je neko toliko razmazio da oni počinju i da ucenjuju. Mi imamo Rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti ,.sporazum o stvaranju zajedn.srp. opština i toga treba da se držimo i ni makac od toga.