ПОДРШКА НА ПРВОМ МЕСТУ: Далибор Јевтић - Држава и председник Вучић брину о својим грађанима на КиМ

Танјуг

28. 02. 2021. у 23:30

ПОДРШКА НА ПРВОМ МЕСТУ: Далибор Јевтић - Држава и председник Вучић брину о својим грађанима на КиМ

Јевтић

САТАНАК председника Србије Александра Вучића са Србима на Косову и Метохији био је веома важан, пре свега због јединства, изјавио је вечерас потпредседник Српске листе Далибор Јевтић.

Он је у емисији ''Хит твит'' на ТВ Пинк рекао и да је вакцинација на КиМ посебна тема, с обзиром на то да је Приштина одбила вакцине.

- “Догодило се то да је Приштина одбила вакцине и ту показују целокупан однос према животу. Вакцина је била понуђена свима” - нагласио је Јевтић и додао да је одмах након тога организовано да се грађани, који то желе, вакцинишу у Куршумлији и да је то показатељ колико држава Србија и председник Вучић брину о својим грађанима.

У емисији је једна од тема била и туча у Лапљем селу код Грачанице у којој је син политичара Ненада Рашића претучен по завршетку наставе и изласка из школе.

Јевтић је рекао да је повод туче био сукоб око девојке, а затим истакао да је Ненад Рашић искористио ту ситуацију и све политизовао.

- “Свака лаж има рок трајања. Сви ми који живимо на Косову и Метохији знамо шта је истина и шта је био повод туче. Жалосно је што је дошло до тога, али је још жалосније што је Ненад Рашић то искористио. Повод туче је био сукоб око девојке, никакав политички сукоб”, казао је Јевитћ и додао да оно што се након тога дешавало јесте да су лица приведена и пуштена, али након чињенице да је Рашић све то политизовао, враћена у притвор 30 дана.

“Након тога кренуо је спин само у медијима у Албанији, он (Рашић) је гостовао у емисијама и напао Српску листу и председника Вучића - додао је Јевтић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)

Slobodan

01.03.2021. 00:59

Uvek treba da pomažemo našem narodu na KIM-u. Vučić kao predsednik naše države mnogo puta je pokazao da nije zaboravio narod na KIM-u i to pokazuje koliko ima veliko srce i koliko je veliki čovek.