ПОКУШАЛИ ДА ЗЛОУПОТРЕБЕ РОМЕ: Напредњаци у Шапцу о пресуди Вишег суда у Новом Саду и новим нерегуларностима

В. М.

27. 02. 2021. у 21:56

ПОКУШАЛИ ДА ЗЛОУПОТРЕБЕ РОМЕ: Напредњаци у Шапцу о пресуди Вишег суда у Новом Саду и новим нерегуларностима

Фото: СНС Шабац

ВИШИ суд у Новом Саду, посебно одељење за сузбијање корупције, одбацио је кривичну пријаву за наводну изборну крађу коју је поднела партија Заједно за Србију.

Тим поводом се огласио Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу, који констатује да је тиме још једном потврђено да група окупљена око Небојше Зеленовића не говори истину.

ГО СНС саопштава да “Иако су поново покушали да преваре надлежне органе достављањем тобожњих признања за куповину гласова на изборима који су одржани 21. јуна, па поновљени на 27 бирачких места 5. септембра, а потом 3. октобра на пет бирачких места, је једино очигледно да су у питању монтирани снимци.“

Шабачки напредњаци тврде да је “Заједно за Србију” поново покушала да злоупотреби суграђане ромске националности. Они наглашавају да Шапчани и даље памте да је пре пет година Драган Глигорић, активиста партије бившег градоначелника, осуђен због куповине гласова у име Зеленовића у једном ромском насељу.

- Поражене партије које предводи Небојша Зеленовић и даље не могу да схвате да су им суграђани отказали поверење. Опстајали су 20 година захваљујући манипулацијама, куповини гласова и одборника, лажима, обманама и застрашивањима. Шапчани су 22. октобра добили власт коју заслужују, а за Српску напредну странку гласало је 30.000 наших суграђана, чиме смо у градском парламенту добили натполовичну већину - поручују из ГО СНС у Шапцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)